images/porsgrunn/slide1.jpg

Velkommen til Porsgrunn Kiropraktorsenter

Helt siden kiropraktor Hallstein Chr. Torp startet Porsgrunn Kiropraktorsenter i 1983 har flere titalls tusen telemarkinger fått oppleve hvor effektivt kiropraktikk kan benyttes i behandlingen av en rekke lidelser knyttet til muskel-skjelett og nervesystemet.

Porsgrunn kiropraktorsenter ligger på BEHA-kvartalet i Porsgrunn med samme inngang som CURATO Røntgensenter. Det er lett adkomst til Porsgrunn kiropraktorsenter med buss, tog eller bil.

Vi har en stor GRATIS parkeringsplass

Om oss

Om ikke lenge vil det være 3 offentlig autoriserte og erfarne kiropraktorer ved Porsgrunns eldste kiropraktorsenter som ønsker nettopp deg velkommen til en grundig og faglig oppdatert undersøkelse og behandling.

Fortiden er det kiropraktor Hallstein Chr. Torp som styrer klinikken. Kiropraktor Torp er utdannet ved Palmer College of Chiropractic i Davenport, Iowa , USA. Han behersker de fleste kiropraktiske teknikker og har etter 35 år i praksis en erfaring som få andre. Han behandler pasienter i alle aldre, ikke minst barn, og samarbeider med leger og fysioterapeuter og andre terapeuter som kan bidra til pasientenes beste. Han vil om ikke lenge dele klinikken med 2 andre som pr. i dag praktiserer utenfor Telemark.

 

Åpningstider:

Mandag-Torsdag kl. 07:30-16:00
Fredag kl. 07:30–14:00Lørdag-Søndag: Stengt

Besøksadresse:

C.E. Berg-hanssens gate 26
BE-HA kvartalet
3916 Porsgrunn

Veibeskrivelse på mobil

I trygge hender

Behandlingen vi tilbyr her ved senteret er kvalitetssikret ved at samtlige kiropraktorer er offentlig autoriserte og medlemmer av Norsk Kiropraktorforening.

Erfaring er viktig

Helt siden kiropraktor Hallstein Chr. Torp startet Porsgrunn Kiropraktorsenter i 1983 har flere titalls tusen telemarkinger fått oppleve effekten av kiropraktikk.

Hallstein Chr. Torp

Kiropraktor

35 55 37 10

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved alle Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.

Om oss

Kiropraktorgruppen er en landsdekkende samling av autoriserte kiropraktorer. Alle med medlemskap i Norsk Kiropraktorforening.

kg logo hvit