Videokonsultasjon

I forbindelse med koronaepidemien vil vi gjerne få tilby videokonsultasjoner.

Under en videokonsultasjon kan vi diskutere eventuelle bekymringer dere har i forhold til muskelskjelett plager, smertereduserende tiltak som dere kan gjøre hjemme, vise enkle øvelser, guide dere gjennom alle de dels motstridende rådene som finnes på internett eller noe annet dere lurer på innen vårt felt.  Vi kan også diskutere videre tiltak for akutte tilstander nå i disse spesielle tider.  

Timer bestilles på «timebestilling» her på siden eller ved å sende en e-post til video@stovnerkiro.no så kan vi finne en tid som passer.

Vi vil bruke Confrere som er et gjennomtestet system i helsevesenet som tar hensyn til alle personvernhensyn. Innlogging er via bank ID. Se også her for mer informasjon rundt videokonsultasjon.

Grunnet den vanskelige situasjonen vi alle befinner oss i nå vil vi redusere honorarene. Konsultasjonene vil koste kr 200,- for enkel oppfølgende videokonsultasjon og kr 400,- for utvidet videokonsultasjon/nye pasienter.
Betaling via Vipps til nummer 600112.