Behandling

Når du har smerter eller er usikker på om noe er galt med ryggen din bør du ta en tur til oss. Kiropraktoren vil undersøke deg, finne ut hva som feiler deg, gi deg gode råd og behandling om nødvendig.

Riktige tiltak på et tidlig tidspunkt vil kunne forkorte sykdomsforløpet og hindre langvarige plager.

Kiropraktisk behandling har vist seg som effektiv mot en lang rekke plager og lidelser. Under vil du se en oversikt over hva vi kan hjelpe deg med:

Kiropraktoren vil vurdere om du trenger behandling, eller henvises til andre spesialister.

Ønsker du å lese mer om kiropraktikk, besøk Norsk Kiropraktorforening.

behandling kiropraktikk rygg kiroptaktikk rygg kiropraktikk

Kiropraktikk:

Kiropraktoren er primærkontakten, dvs den du ser først for undersøkelse av din plage. Kiropraktoren legger så opp et behandlingsopplegg for deg. Dette inkluderer ofte manipulasjon, men også råd og veiledning om hva du kan gjøre selv. Kiropraktorens rolle er å finne årsaken til dine plager, for å kunne gi en så spesifikk og effektiv behandling som mulig.

Fysioterapi:

Nålebehanding: intramuskulær triggepunktbehandling (IMS) er en behandlingsform der man bruker nåler for å redusere spenningsområder i vonde og irriterte muskler. Denne terapiformen utføres av fysioterapeut med etterutdanning i «tørrnålbehandling». Dette redusere plager som stiv og vond nakke, skulderplager, rygg- og hofteproblemer og mange andre muskel- og skjelettplager.

Bekkenbunnsfysioterapi:

det er mange plager som kan føres med av en dysfunksjonell bekkenbunn. Bekkenbunen er muskulaturen i bunnen av kroppen som skal holde kroppens indre organer oppe, bistå under fødsel og holde på urin, luft og avføring. Bekkenbunnsplager kan være tap av disse, kalt inkontinens, smerter fra bekkenbunn eller underlivsprolaps. Bekkenbunnen er en gruppe muskler og kan derfor behandles på lik linje som andre muskler i kroppen. Vår fysioterapeut er spesialisert på disse plagene og kan kartlegge, behandle og veilede ved bekkenbunnstrening.

Slyngetrening:

Slyngetrening er en funksjonell treningsform som tar utgangspunkt i kroppens egen vekt som trenes ved et ustabilt grunnlag. Det vil styrke og bedre kontrollen på kroppens kjernemuskulatur samt resten av bevegelsesverket. Treningsformen brukes av alt fra toppidrettsutøver, gravide til pasienter med rygg- og nakkeproblemer og kan brukes av alle. For å få maksimal uttelling er det anbefalt å få en grundig gjennomgang med fysioterapeut.

Opptrening:

Etter operasjon vil det være behov for fysioterapi for opptrening av det aktuelle området. Sjokkbølge: Behandling av senebetennelser kan være langvarig. Sjokkbølgebehandling har dokumentert effekt på disse plagene.

Massasjeterapi:

Vår massør har lang erfaring som massør. Han jobber med massasje, men også mye med idrettsskader. Massasje brukes ofte sammen med kiropraktorbehandling for raskere effekt av behandling.

Åpningtider:

Mandag: 07.00- 19.00
Tirsdag:07.00-19.00
Onsdag: 07.00-15.00
Torsdag: 07.00-19.00
Fredag:07.00 – 13.00

logo åssiden kiropraktorsenter

Besøksadresse:

Åssiden:
Ingvald Ludvigsens gate 14, 3027 Drammen

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Veibeskrivelse på mobil

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved mange av Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.

 

Sjekke med din behandler om din forsikring kan benyttes, da behandlerne har individuelle avtaler. OBS: Forsikringen skal være aktivert før første time.