Funksjonell Nevrologisk Rehabilitering

Hva er Funksjonell Nevrologisk Rehabilitering?

En kiropraktor med spesialitet innen nevrologi er kvalifisert til å diagnostisere og behandle nervesystemets problemstillinger. Funksjonell nevrologisk rehabilitering skiller seg fra medisinsk nevrologi ved at en ikke foreskriver medisiner eller henviser til nevrologi. Vi bruker spesifikke leddkorreksjoner, nevromuskulære øvelser (øyeøvelser) , balanseøvelser, sansestimulering (lukt, smak,syn,hørsel,førlighet) Behandlingen er rettet mot å øke plastisiteten av nervene. Plastisitet vil si at nervene får en bedring i både funksjon og kommunikasjon seg i mellom. behandler ønsker å hjelpe sentralnervesystemet til å sende og motta rette signaler fra det perifere nervesystemet som fra muskler og ledd.

Hvem utfører Funksjonell Nevrologisk Rehabilitering?

En kiropraktor med spesialfelt innen nevrologi er en autorisert kiropraktor med tilleggsstudie på 2-4 år innen nevrologi. Kiropraktoren må ha bestått en omfattende skriftlig og praktisk eksamen administrert av American Chiropractic Neurology Board. Denne eksamen er godkjent av NOA/NCCA som er det høyeste akkrediteringsorganet i USA. Ved bestått eksamen kan en bruke bokstavene DACNB bak sitt navn. En må også oppfylle kravene for å vedlikeholde statusen. i første kvartal 2015 finnes det 10 kiropraktorer i Norge med denne eksamen. Ved Helse i Sentrum kan du få en vurdering av 2 kiropraktorer med denne tittel. Det er kiropraktor Kim Lauvring DACNB og kiropraktor Trish Triemert DACNB.

Åpningstider:

08-16 mandag til fredag

Besøksadresse:

Rådhusgaten 32, 0151 Oslo

Veibeskrivelse på mobil

Maja E. Bjørnli

Kiropraktor

99 57 07 35

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Timebestilling

Vilhelm Scheel

Kiropraktor

22 33 00 36

Timebestilling

 

 

Mads Omberg

Kiropraktor

22 33 00 36

Timebestilling 

Viktoriia Vlasenko

Psykologfaglig og interkulturell rådgiver

96 72 66 15

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.vikvize.com

Markus Schjetne

Kiropraktor

92 04 09 10

Timebestilling 

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved mange av Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.