Total: 1 results found.

ULLENSAKER KIROPRAKTORSENTER

Ullensaker Kiropraktorsenter ble etablert på Jessheim i 1987. Vi var blant de første i landet som startet opp et tverrfaglig samarbeid med leger og fysioterapeuter. I dag ligger klinikken vår i Helsetunet på Jessheim sammen med flere profesjoner innen helse.

Besøk vår hjemmeside.

 

KLINIKK ANDERSEN - Skjetten - Skedsmokorset- Lillestrøm

Klinikk Andersen startet opp i 2009. Vi er en tverrfaglig klinikk kjede, der kiropraktorer og fysioterapeuter jobber i et unikt samarbeid for å ivareta helheten hos hver enkel pasient. Vi har et godt samarbeid med andre eksterne spesialister og mulighet for å henvise videre til MR/røntgen dersom ikke behandlingen skulle føre frem. Vi har avdelinger på Skjetten, Skedsmokorset og Lillestrøm.

Besøk vår hjemmeside.

 

KIROPRAKTOR GRETE FUGLESANG

Grete Fuglesang holder til i 2. etg. i Hukenveien 7 i Asker . Her er det god plass til gratis parkering på gården som også ligger 10-15 min gange fra sentrum. Hun startet klinikken her i 1978 og ble dermed Askers første kiropraktor og har nå langt over 30 års erfaring innen faget

Besøk vår hjemmeside.

 

Bli Bedre Kiropraktorklinikk - Hokksund

Her jobber kiropraktor Melanie Bråthen med diagnostisering, behandling og forebygging av problemer i muskel- og skjelettsystemet. Hun behandler pasienter i alle aldersgrupper, også gravide. I tillegg til kiropraktisk behandling bruker hun trykkbølgebehandling, kinesiotaping og triggerpunktbehandling med nåler ved behov. Som offentlig godkjent kiropraktor har hun rett til å henvise til spesialist og bildediagnostikk, samt sykmelde inntil 12 uker.

Besøk vår hjemmeside.

 

Åssiden Kiropraktorsenter - Drammen

Åssiden Kiropraktorsenter ble etablert i 1984. Dette er den største tverrfaglige klinikken i Drammen. I dag er det 7 terapeuter ved klinikken, med 4 kiropraktorer, 2 fysioterapeuter og 1 massasjeterapeut. Vårt mål er å hjelpe deg med riktig undersøkelse, oppfølging og behandling av dine muskel- og skjelettplager.

Besøk vår hjemmeside.

 

Bjølstadklinikken - Fredrikstad

BJØLSTAD-KLINIKKEN holder til i sentrum av Fredrikstad og ble etablert i 1992. Vi er en tverrfaglig helseklinikk som består av kiropraktor Thore Bjølstad, kiropraktor Ole Christian Andersen, kiropraktor Thomas Hoel Funk og akupunktør Monica E. Bjølstad.

Besøk vår hjemmeside.

 

Kiropraktorsenteret - Sarpsborg

Kiropraktorsenteret i Sarpsborg er den eldste klinikken i Sarpsborg etablert av kiropraktor Wenche Ramdahl helt tilbake i 1987. Siden 1993 har flere kiropraktorer jobbet her, og det er nå til sammen tre kiropraktorer som holder til midt i Sarpsborg sentrum.

Besøk vår hjemmeside.

 

Askim & Mysen Kiropraktorklinikk

Askim Og Mysen Kiropraktorklinikk er lokalisert både med klinikk i Askim og i Mysen, og dekker dermed godt demografien i Indre Østfold som er vårt største nedslagsfelt, selv om vi har tilreisende pasienter og kunder fra et langt større geografisk område. Ved begge klinikkene er det for det meste gode parkeringsforhold uten parkeringsavgifter.

Besøk vår hjemmeside.

 

kiropraktorgruppen i Viken

Du som pasient skal føle deg trygg og være sikret best mulig behandling for din smerte/plage.
Vårt nettsted er til for å gi deg informasjon og kunnskap om ditt problem.
Velg kiropraktogruppen for å sikre deg et trygt og riktig valg av godt utdannede og autoriserte behandlere.
Medlemmene i kiropraktorgruppen har et tydelig fokus på etterutdanning og forskning.

Finn en klinikk nær deg

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved mange av Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.

 

Sjekke med din behandler om din forsikring kan benyttes, da behandlerne har individuelle avtaler. OBS: Forsikringen skal være aktivert før første time.