Gunnar Sveindal

Kiropraktor

69 18 42 95 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utdannet ved det mest renommerte kiropraktoruniversitet i USA: Palmer College of Chiropractic i Davenport, Iowa. Ferdig utdannet kiropraktor i 1974 og tok et halvt års etterutdannelse i USA innen spesifikke kiropraktiske teknikker og behandlinger før han vendte hjem til Moss. Etter kort tid flyttet til Halden da det var den siste byen i Østfold som ikke hadde en etablert kiropraktor. Har jobbet som aktiv kiropraktor i over 38 år og har ved siden av praksisen i Halden klinikk i Strömstad, Sverige.

Gunnar Sveindal var aktivt med i ANSA, USA slik at kiropraktorstudentene etterhvert fikk anerkjennelse og studievilkår som sikret fremtidig statlig støtte til utdannelsen. Dette resulterte i at utenlandsstudentene fikk den økonomiske hjelp og støtte som var relevant.

Han var også aktiv i medisinske støtteapparat i Vålerenga Fotballklubb i 83-84. Dessuten var han medlem av etisk råd i Norsk Kiropraktor Forening i en del år. Han har tatt regelmessige etterutdannelse i både USA, England, Sverige, Danmark og hjemme i Norge for å spesialisere seg innen spesifikke behandlingsområder og teknikker.

Gunnar Sveindal har spesielt god erfaring med spedbarnsbehandling og kraniebehandling og var bl.a. ansvarlig for at det første organiserte Cranial Workshop ble arrangert i Norge i 2010 – 2011. God klinisk erfaring og et meget godt samarbeid med andre utøvere av medisinsk og alternativ behandling. Har som motto å prøve å sette pasienten i sentrum og å oppnå best mulige resultater gjerne i samarbeid med andre profesjonelle helseutøvere.

halden kiropraktorklinikk logo1

Halden

Mandag - fredag: 08.00–16.00, lørdag: Stengt, søndag: Stengt

Storgata 4c, 1767 Halden

Veibeskrivelse på mobil

Strømstad

Mandager kl. 14:00–20:00 og torsdager kl. 08:00–18:00

Smedjegränd 8, 45236 strømstad. (rett bakenfor rådhuset)

Veibeskrivelse på mobil

Gunnar Sveindal

Kiropraktor

69 18 42 95 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved alle Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.