Bli Bedre Kiropraktorklinikk

Bli Bedre Kiropraktorklinikk ligger i 1. etasje i Kremmerhuset i Hokksund i de tidligere lokalene til Hokksund Kiropraktorsenter. Lokalene deles med Nøstetangen fysikalske institutt. Det finnes gode parkeringsmuligheter på parkeringsplassen rett utenfor.

Her jobber kiropraktor Melanie Bråthen med diagnostisering, behandling og forebygging av problemer i muskel- og skjelettsystemet. Hun behandler pasienter i alle aldersgrupper, også gravide. I tillegg til kiropraktisk behandling bruker hun kinesiotaping og triggerpunktbehandling med nåler ved behov. Som offentlig godkjent kiropraktor har hun rett til å henvise til spesialsit og bildediagnostikk, samt sykmelde inntil 12 uker.

Melanie er i foreldrepermisjon fra høsten 2018 til sommeren 2019.

Eivind Brovold er offentlig godkjent kiropraktor med utdannelse fra University of South Wales. Han var ferdig med utdanningen sin i 2016 og begynte da sin turnustjeneste på Brageklinikken på Finnsnes. Etter et opphold i Nord Norge begynte han å jobbe her i Hokksund på Bli Bedre Kiropraktorklinikk i barselvikariat for Melanie. Eivind er medlem av Norsk Kiropraktorforening. Han holder seg alltid faglig oppdatert ved å delta på kurs og foredrag.

Blibedre logo

Åpningstider:

Mandag - fredag fra 08-16.
Kveldstimer etter avtale.
 

Besøksadresse:

Vestre Brugate 5, 3300 Hokksund

Veibeskrivelse på mobil

Eivind Brovold

Kiropraktor

46 96 20 56

E-post

Les mer

Melanie Bråthen

Kiropraktor

46 96 20 56

E-post

Melanie er i foreldrepermisjon fra høsten 2018 til sommeren 2019.

Les mer

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved alle Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.

Om oss

Kiropraktorgruppen er en landsdekkende samling av autoriserte kiropraktorer. Alle med medlemskap i Norsk Kiropraktorforening.

kg logo hvit