Bli Bedre Kiropraktorklinikk

Endring fra 1. juli! Vi flytter til nye lokaler i samme etasje som før. Kontaktinformasjonen forblir den samme. Fra 1. juli finner du oss i 1. etasje i Kremmerhuset i Hokksund, rett ved siden av Nøstetangen fysikalske institutt og vis à vis Salong Chic. Det finnes gode parkeringsmuligheter rett utenfor inngangen. Plassene er merket med kiropraktor, fysioterapeut, osv.

Her jobber kiropraktor Melanie Bråthen med diagnostisering, behandling og forebygging av problemer i muskel- og skjelettsystemet. Hun behandler pasienter i alle aldersgrupper, også gravide. I tillegg til kiropraktisk behandling bruker hun kinesiotaping og triggerpunktbehandling med nåler ved behov. Som offentlig godkjent kiropraktor har hun rett til å henvise til spesialsit og bildediagnostikk, samt sykmelde inntil 12 uker.

Melanie er i foreldrepermisjon fra høsten 2018 til sommeren 2019.
Hun kommer tilbake fra foreldrepermisjonen 1. august.

Eivind Brovold er offentlig godkjent kiropraktor med utdannelse fra University of South Wales. Han var ferdig med utdanningen sin i 2016 og begynte da sin turnustjeneste på Brageklinikken på Finnsnes. Etter et opphold i Nord Norge begynte han å jobbe her i Hokksund på Bli Bedre Kiropraktorklinikk i barselvikariat for Melanie. Eivind er medlem av Norsk Kiropraktorforening. Han holder seg alltid faglig oppdatert ved å delta på kurs og foredrag.

Blibedre logo

Åpningstider:

Mandag - fredag fra 08-16.
Kveldstimer etter avtale.
 

Besøksadresse:

Vestre Brugate 5, 3300 Hokksund

Veibeskrivelse på mobil

Eivind Brovold

Kiropraktor

46 96 20 56

E-post

Les mer

Melanie Bråthen

Kiropraktor

46 96 20 56

E-post

Melanie er i foreldrepermisjon fra høsten 2018 til sommeren 2019.
Hun kommer tilbake fra foreldrepermisjonen 1. august.

Les mer

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved alle Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.

Om oss

Kiropraktorgruppen er en landsdekkende samling av autoriserte kiropraktorer. Alle med medlemskap i Norsk Kiropraktorforening.

kg logo hvit