Personvern

Bli Bedre Kiropraktorklinikk er opptatt av å beskytte dine personopplysninger og vil til enhver tid behandle din informasjon med respekt. Når du bruker vår nettside eller bruker våre tjenester skal du føle deg trygg og ivaretatt.

Bli Bedre Kiropraktorklinikk v/Melanie Bråthen eies og driftes av Melanie Bråthen.
Org nr 994 326 872
Vestre Brugate 5, 3300 Hokksund.
Bli Bedre Kiropraktorklinikk er medlem i Kiropraktorgruppen som er en landsdekkende samling av autoriserte kiropraktorer. 

Om personopplysninger og regelverket

Personopplysninger er informasjon som samles som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.

Klinikken er ansvarlig for at din informasjon behandles i samsvar med Norges lover. Datatilsynet fører tilsyn om at loven overholdes.

Klinikken er pålagt å oppbevare nødvendig informasjon for regnskapsføring og journal. Historikken rundt dine tidligere kjøp av tjenester og journalpliktig informasjon kan derfor ikke slettes. All annen informasjon knyttet til deg har du rett til innsyn i og krav på å få slettet dersom du ønsker det.

Våre klinikker har innført rutiner for å sikre at dette skjer i tråd med gjeldende regelverk.

 

Dine helseopplysninger

Melanie Bråthen er autorisert helsepersonell av Helsedirektoratet og vi følger Helsepersonelloven.

Det stilles strenge krav for å ivareta personvern og informasjonssikkerhet ved behandling av helseopplysninger. Melanie Bråthen arbeider systematisk for å oppfylle kravene, og behandle helseopplysningene til pasientene på en god og sikker måte.

Pasienten fyller ut et skjema når de kommer for første gang, det inneholder alt av personlig data. Skjemaet blir skannet inn i Physica journalsystem, originalen blir makulert.
Pasienten eier journalen, så hvis de ønsker det, så får de innsyn, for eksempel via en utskrift. Internt i klinikken har kun Melanie Bråthen tilgang til journal til sine egne pasienter. Hele journalen, inkludert fødselsnummer og personalia, oppbevares kryptert i journalsystemet Physica.

Har du spørsmål angående informasjon i din journal, vennligst ta kontakt.

 

Vår håndtering av ditt betalingskort

Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Vi benytter iZettle som betalingsleverandør i klinikken.

 

Deling av opplysninger til tredjepart

Dine personopplysninger vil aldri bli delt med uvedkommende.  Klinikken vil kun dele informasjon hvis det er nødvendig for å gi tilstrekkelig helsehjelp. Dette kan være feks henvisning til sykehus, NAV (sykmelding), HELFO (trygdeoppgjør) eller din fastlege.

 

Bruk av informasjonskapsler til analyse, brukervennlighet og markedsføring

Vi bruker informasjonskapsel (cookies) for å bedre brukeropplevelsen av nettsiden vår. Dette er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Vi bruker denne informasjonen til å se hvordan sidene våre blir brukt og finne ut mer om hvordan vi kan forbedre oss.

 

Google Tag Manager

Vi bruker Google Tag Manager for å administrere informasjonskapsler.

 

Google Analytics

Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker det for å se hvor brukere av siden kommer fra, hvordan siden blir brukt, hvilke sider som blir besøkt eller ikke besøkt. Denne informasjonen bruker vi for å gjøre vurderinger for forbedringer.

 

Slik kan du unngå cookies:

Dersom du ønsker unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Les her for å lære hvordan du kan deaktivere cookies på din nettleser: https://www.wikihow.com/Disable-Cookies

Du kan også slette alle cookies manuelt i din nettleser.

 

Administrering av personopplysninger

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger som er lagret om deg og til å bestemme hvordan vi skal bruke disse.

Dersom du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du endre dette ved å ta kontakt

Har du spørsmål om dine personopplysninger kan du ta kontakt
NB: Ikke dine helseopplysninger.

 

Endringer av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

 

Blibedre logo

Åpningstider:

Mandag - fredag fra 08-16.
Kveldstimer etter avtale.
 

Besøksadresse:

Vestre Brugate 5, 3300 Hokksund

Veibeskrivelse på mobil

Melanie Bråthen

Kiropraktor

46 96 20 56

E-post

Les mer

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved alle Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.