Siri Sørvig

Osteopat D.O - MNOF

Skjetten

469 42 713

Siri er utdannet osteopat D.O ved Høyskolen Kristiania i Oslo, som den eneste utdanningsinstitutisjonen i Norge som tilbyr utdannelse innen osteopati. Fulltidsstudiet består av en en 3-årig bachelorgrad,- og 1 års videreutdannelse i osteopati. Hun er medlem i Norsk Osteopatforbund og derav rett til å benytte tittelen "Osteopat D.O - MNOF".

Du kan oppsøke Siri med plager i muskel- og skjelettsystemet. Som osteopat undersøker hun kroppen som en helhet for å finne sammenhengen mellom eventuelle forandringer og de plagene pasienten kommer med. Hun vil i en konsultasjon bruke god tid på undersøkelse og behandling som består av kliniske, ortopediske, nevrologiske og funksjonelle undersøkelser – dette både med bakgrunn i sikkerhet, og ikke minst for å kartlegge din kropp og hverdag opp mot de plagene du opplever. Gjennom den osteopatiske behandlingen inkluderes ulike manuelle teknikker, samt veiledning, råd og tips om hva man kan/bør gjøre selv for å oppnå sine mål. Her er samarbeid mellom osteopat og pasient nøkkelen til ønsket bedring. Etter en konsultasjon hos Siri skal en kunne forvente svar på: Hvorfor har jeg vondt? Hvor lang tid vil det ta? Hva kan osteopaten bidra med? Hva kan jeg gjøre selv?

Hun har stor interesse for krystallsyken som hun skrev om i sin Diplomoppgave som student, samt hjernenervetesting fra bacheloroppgaven. Hun jobber også med stressrelaterte plager, barn/ungdommer i vekst, fordøyelsesplager, kjeveproblematikk, hode,- nakke- og skuldersmerter, albue,- og hånd, ribber, bekkenbunn, hofte,- kne- og ankelproblematikk, gravide, eldre, postoperative og generelle idrettsskader. Hun undersøker kroppen som en helhet for å finne årsaken til aktuelt problem, da plagene/smerten som oppleves kan sitte et annet sted enn hvor det oppleves.

Ved siden av å jobbe som osteopat har hun et godkjent massasjekurs fra 2016 og tidligere erfaring fra klinikk og eldreomsorgen. Hun er også aktiv innen håndball og fotball hvor hun gir råd rundt generelle idrettsskader, og har kunnskap om teiping/bandasjering av tidligere- og akutte skader/traumer.  

"Osteopati er en helseprofesjon som baseres på vitenskapelige- og kliniske fag. I lys av den biopsykososiale modellen undersøker og behandler osteopaten med utgangspunkt i at god helse ikke bare er fravær av sykdom, men også smerter og funksjonsplager i muskel- og skjelettsystemet".

Avd. Skjetten

Nordensvei 15
Skjetten Nærsenter

Avd. Skedsmokorset

Furuveien 1 2020
Skedsmokorset

Avd. Lillestrøm

Elvesvingen 23
2003 Lillestrøm

LOGOSMALL

Åpningstider:

Mandag - fredag 08:00 - 20:00
Kontakt oss gjerne på telefon eller onlinebooking utenom åpningstider.

Besøksadresse:

Nordens vei 15, 2013 Skjetten

Veibeskrivelse på mobil

eller

Furuveien 1, 2020 Skedsmokorset

Veibeskrivelse på mobil

eller

Elvesvingen 23, 2003 Lillestrøm

Veibeskrivelse på mobil

Asbjørn Bilben Amundsen

Jørgen K Øyen

Madeleine Kihlstedt

Fysioterapeut og Idrettsmassør

Lillestrøm

459 14 393

Marius Babic

Fysioterapeut

Skedsmokorset

941 41 145

Anette Londal

Siri Sørvig

Osteopat D.O - MNOF

Skjetten

469 42 713

Ingrid Moe Wold

Fysioterapeut

Permisjon!

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved mange av Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.