Siri Sørvig

Osteopat D.O - MNOF

Skjetten

469 42 713

 

 

 

 

 

Siri er utdannet osteopat D.O ved Høyskolen Kristiania i Oslo, som den eneste utdanningsinstitutisjonen i Norge som tilbyr utdannelse innen osteopati. Fulltidsstudiet består av en en 3-årig bachelorgrad,- og 1 års videreutdannelse i osteopati. Hun er medlem i Norsk Osteopatforbund og derav rett til å benytte tittelen "Osteopat D.O - MNOF".

Du kan oppsøke Siri med plager i muskel- og skjelettsystemet. Som osteopat undersøker hun kroppen som en helhet for å finne sammenhengen mellom eventuelle forandringer og de plagene pasienten kommer med. Hun vil i en konsultasjon bruke god tid på undersøkelse og behandling som består av kliniske, ortopediske, nevrologiske og funksjonelle undersøkelser – dette både med bakgrunn i sikkerhet, og ikke minst for å kartlegge din kropp og hverdag opp mot de plagene du opplever. Gjennom den osteopatiske behandlingen inkluderes ulike manuelle teknikker, samt veiledning, råd og tips om hva man kan/bør gjøre selv for å oppnå sine mål. Her er samarbeid mellom osteopat og pasient nøkkelen til ønsket bedring. Etter en konsultasjon hos Siri skal en kunne forvente svar på: Hvorfor har jeg vondt? Hvor lang tid vil det ta? Hva kan osteopaten bidra med? Hva kan jeg gjøre selv?

Hun har stor interesse for krystallsyken som hun skrev om i sin Diplomoppgave som student, samt hjernenervetesting fra bacheloroppgaven. Hun jobber også med stressrelaterte plager, barn/ungdommer i vekst, fordøyelsesplager, kjeveproblematikk, hode,- nakke- og skuldersmerter, albue,- og hånd, ribber, bekkenbunn, hofte,- kne- og ankelproblematikk, gravide, eldre, postoperative og generelle idrettsskader. Hun undersøker kroppen som en helhet for å finne årsaken til aktuelt problem, da plagene/smerten som oppleves kan sitte et annet sted enn hvor det oppleves.

Ved siden av å jobbe som osteopat har hun et godkjent massasjekurs fra 2016 og tidligere erfaring fra klinikk og eldreomsorgen. Hun er også aktiv innen håndball og fotball hvor hun gir råd rundt generelle idrettsskader, og har kunnskap om teiping/bandasjering av tidligere- og akutte skader/traumer.  

"Osteopati er en helseprofesjon som baseres på vitenskapelige- og kliniske fag. I lys av den biopsykososiale modellen undersøker og behandler osteopaten med utgangspunkt i at god helse ikke bare er fravær av sykdom, men også smerter og funksjonsplager i muskel- og skjelettsystemet".

Avd. Skjetten

Nordensvei 15
Skjetten Nærsenter

Mandag–fredag 08:00-20:00

Timebestilling

Avd. Skedsmokorset

Furuveien 1 2020
Skedsmokorset

Mandag–fredag 08:00-20:00

Timebestilling

Avd. Lillestrøm

Elvesvingen 23
2003 Lillestrøm

Mandag-Fredag 08:00-20:00

Timebestilling

LOGOSMALL

Åpningstider:

Mandag - fredag 08:00 - 20:00
Kontakt oss gjerne på telefon eller onlinebooking utenom åpningstider.

Besøksadresse:

Nordens vei 15, 2013 Skjetten

Veibeskrivelse på mobil

eller

Furuveien 1, 2020 Skedsmokorset

Veibeskrivelse på mobil

eller

Elvesvingen 23, 2003 Lillestrøm

Veibeskrivelse på mobil

Asbjørn Bilben Amundsen

Kiropraktor

Skjetten

911 53 206

 

 

 

 

Jørgen K Øyen

Lars Kristian Pape Leiknes

Kiropraktor

Lillestrøm

452 43 722

Madeleine Kihlstedt

Fysioterapeut og Idrettsmassør

Lillestrøm

459 14 393

Marius Babic

Fysioterapeut

Skedsmokorset

941 41 145

Nora Stranne

Siri Sørvig

Osteopat D.O - MNOF

Skjetten

469 42 713

 

 

 

 

 

Anette Londal

Write Review
Ida Ariansen Recommends posted 3 years ago

Positive og ikke minst profesjonelle fysio/kiro terapeuter med mye kunnskap!

Alex Said Recommends posted 3 years ago

Faglig dyktige og hyggelige behandlere! Anbefales!👍👍Fått topp behandling hos Tonje p Skjetten avd

Unni Pedersen Nyland Recommends posted 4 years ago

t Takker for pleiende behandling, så vondt at det er godt. Har du små/store "vonter" ikke nøl med å bestille en time.

AVD. Lillestrøm

Unni Nyland

5 out of 5 stars

posted for 3 år siden

Bruker Madeleine Kihlstedt på fysioterapi og denne behandling kan anbefales på det sterkeste. Faglig dyktig og blir meget godt ivaretatt. Bruker Robert Ørevik på kiropraktikk - faglig dyktig og meget god behandling. Stedet har gratis...

AVD. Skjetten

Christine Nathalie Johansen

5 out of 5 stars

posted for 3 år siden

Gått hos Klinikk Andersen i flere år, og kommer absolutt til å fortsette med det! Man blir godt tatt vare på, og alle er svært dyktige. Genial bookingside, og man får kjapt hjelp om man trenger en hastetime. God oppfølging.

Avd. SKEDSMOKORSET

Annie Johansen

5 out of 5 stars

posted for 3 år siden

Brukt klinikken i ca 2 år. Kjempe hyggelige, dyktige og blide behandlere i tillegg til høy faglighet. Brukt 3 forskjellige behandlere, og har ingenting å utsette.

Omtaler

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved mange av Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.

 

Sjekke med din behandler om din forsikring kan benyttes, da behandlerne har individuelle avtaler. OBS: Forsikringen skal være aktivert før første time.