Alexander Engelhardt

Kiropraktor

 

Alexander er utdannet kiropraktor fra Anglo European College of Chiropractic, Bournemouth University i England. Han har tidligere jobbet i Stavanger men flyttet tilbake til Østlandet høsten 2016. Han har tidligere befalsutdannelse fra forsvaret hvor han har hatt god nytte av erfaringer rundt belastningsskader.

Alex behandler pasienter med alle typer plager i muskel og skjelett men har en spesiell interesse for idrettsskader og har gjennom sin turnustid behandlet pasienter innenfor en rekke idretter som blant annet boksing, ishockey, fotball, håndball, golf m.m. Han har selv vært aktiv innenfor flere idretter og spiller nå aktivt golf. Inntil 2016 var Alexander behandler for Sola Golfklubb i Stavanger.

Hos Alexander vil du oppleve å bli delaktig i din behandling, sammen vil dere finne en løsning som er best for deg og din situasjon. Det å sette seg mål med behandlingen vil hjelpe deg å tenke langsiktig og gjøre de små endringene som skal til for å fungere bedre i hverdagen.

Vi får ny fysioterapeut fra 2. august.

Tamara Licini er en svært dyktig fysioterapeut som starter hos oss mandag 2. august. TIme kan bestilles på online booking eller ring 32 20 62 62

Åpningtider avd. Åssiden:

Mandag: 07.00- 19.00
Tirsdag:07.00-18.00
Onsdag: 07.00-15.00
Torsdag: 07.00-19.00
Fredag:07.00 – 13.00

logo åssiden kiropraktorsenter

Besøksadresse:

Avd. Åssiden:
Ingvald Ludvigsens gate 14, 3027 Drammen

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Veibeskrivelse på mobil

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved mange av Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.