Trine Jakobsen

Kiropraktor

73 92 90 00

Timebestilling

Mastergrad i Kiropraktikk fra Life University of Chiropractic i Atlanta- USA i 1998.Erfaringsbakgrunn fra privatpraksis på Finnsnes, militærsykehuset på Setermoen og siste 17 år i privatpraksis - Trondheim sentrum og på Ørlandet Medisinske senter.God erfaring innen behandling av nakke- og rygglidelser også behandling av barn og gravide. Tilleggsutdannelse i Trggerpunkt/muskelbehandling, samt god erfaring med trykkbølgebehandling.Tidligere regions verv og etterutdanningsarbeid i NKF (Norsk Kiropraktorforening ).Medlem av NKF og NFBK (Norsk forening for barnekiropraktikk). Er tilgjengelig for konsultasjon ved klinikk i Midtbyen og på Ørland legesenter.

Nyhet!

Størseth Kiropraktorsenter og Kiropraktor1 v/Arnfinn Skare er nå samlokalisert og skifter navn til K3 Kiropraktorklinikk. Klinikken holder til i Olav Trygvasonsgt 24, 5 . etg – i lokalene til Størseth Kiropraktorsenter.

logo ullensaker kiropraktorsenter

Åpningstider:

Alle hverdager fra 09.00-16.00

Besøksadresse:

Olav Trygvasonsgate 24,
Inngang A, ved Byhaven

Veibeskrivelse på mobil

Arnfinn Skare

Glenn Angelsen

Trine Jakobsen

Marita Eidem

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved alle Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.

Om oss

Kiropraktorgruppen er en landsdekkende samling av autoriserte kiropraktorer. Alle med medlemskap i Norsk Kiropraktorforening.

kg logo hvit