Coronavirus

Alle kiropraktorklinikker har blitt pålagt av Helsedirektoratet om å stenge fra 16.3 til og med 13.4 for å stoppe spredning av corona.

Les mer om stenging av virksomheter på hjemmesiden til helsedirektoratet

Ta kontakt med klinikken din for å få råd.
Eller søk i vår databasen med behandlinger og øvelser.

Finn din klinikkBehandelingØvelser

Ansiktssmerter

Ansiktssmerter et bredt område, men som regel skyldes det enten bihulbetennelse eller tannproblemer. I noen tilfeller er smertene forårsaket av låsninger i nakke eller kjeveledd.

Har du ansiktssmerter burde du først lokalisere hvor smertene er, hva smertene kommer av og deretter besøke en kiropraktor, tannlege eller lege hvis smertene er for store.

Noen årsaker til ansiktssmerter

  • Bihulebetennelse
  • Tannproblemer
  • Smerter i kjeveleddet eller TMJ
  • Migrene eller hodepine
  • Synsproblemer med nær- eller langsynhet
  • Trigeminusnevralgi er anfall med sterke, korte, skarpe, gjennomborende smerter i deler av ansiktets følenerve
  • Facialisparese (Bells parese). Hvis du våkner en morgen og oppdager at ansiktet ditt er slapt på den ene siden, kan du ha ansiktslammelser, også kalt perifer facialisparese eller Bells parese. De aller fleste blir helt bra igjen.

Finn din klinikk

eller bestill time online

Videoarkiv nakken

Det er fort gjort å gå med skuldrene hevet gjennom dagen, og muskulaturen i nakkeregionen din blir lett påvirket av stress og spenningsnivå. Derfor er det ekstra viktig å trene seg opp, og bli bevisst på spenninger for å kunne forebygge plager.
Et godt tips mot nakkeplager er å finne en form for generell aktivitet som aktiviserer hele kroppen, og som du trives med. Eksempler på dette er gåturer, sykling, langrenn eller gruppetimer/aerobic, som kan utføres regelmessig. Her får du noen enkle tips til øvelser som du kan gjøre.

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved alle Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.