Røa Kiropraktorklinikk

Røa Kiropraktorklinikk ble etablert i 1980, og har erfarne kiropraktorer som gir pasienten en grundig undersøkelse og evaluering. Pasienten vil få en spesifikt tilpasset behandling som vil involvere de mest tradisjonelle og de mest moderne kiropraktiske behandlingsmetoder. Klinikken har også massasjeterapeut og treningsterapeut, og ligger vegg i vegg med Stabækk klinikken som tilbyr alt innen moderne fysioterapi. Med samarbeidende klinikker innen nevrologi, ortopedi og øre nese hals så sikrer dette et bredt tverrfaglig tilbud.

Røa Kiropraktorklinikk tilbyr en effektiv tilnærming til behandling av alt fra de mest tradisjonelle smertetilstander i muskelskjelett, til de mer diffuse tilstander som svimmelhet, balanseproblemer eller krystallsyke.

Personvern

Røa Kiropraktorklinikk er tilknyttet Kiropraktorgruppen. Klinikken er oppdatert på det nye regelverket (GDPR) for oppbevaring av person- og helseopplysninger. Klinikken kjøper tjenester for datahåndtering av Promed og følger Promeds anbefalinger og retningslinjer for håndtering av pasientenes personlige personalia,sykdomshistorie og kortnummer.

logo røa kiropraktorklinikk

Åpningstider:

Mandag-Onsdag-Fredag : 0700-1800
Tirdager-Torsdager: 0800-1830
Helger: Etter avtale

Besøksadresse:

Røa Kiropraktorklinikk
Vækerøveien 207
0751 Oslo

Tel: 22064380 , Fax: 22064385

Veibeskrivelse på mobil

Anders Devold

 

Kiropraktor

 

Timebestilling

Thorleif Henning Monsen

Kiropraktor og fysioterapeut

Timebestilling

Cecilie

sekretær\resepsjonist

22 06 43 80

Nikolaj Kudresov

Muskel og ledd terapeut

Timebestilling

Neringa Paulauskaite

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved mange av Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.