Hva behandles

Basert på en grundig undersøkelse, informasjon fra pasienten og evt røntgenundersøkelse vil en kiropraktor kunne behandle en hel del plager i nakke, brystrygg, korsrygg, armer, skuldre, ben, hofter og kjeveledd.

– Smerte i rygg/nakke     
– Ischias
– Armsmerter
– Hodepine/migrene
– Whiplash
– Vertigo
– Øresus
– Kolikk
– Bekkenplager
– Tennisalbue
– Carpaltunnelsyndrom
– Stive ledd
– Andre leddsmerter

En trygg behandling
Kiropraktikk er en av de tryggeste og mest effektive behandlingsformer på rygg og nakke. Det kan oppstå bivirkninger ved kiropraktisk behandling, hvilket er en reaksjon fra det vevet som ligger rundt det leddet som blir behandlet. Det vanligste er lette til moderate behandlingsreaksjoner, av kort varighet, ca 1 døgn:

Lokal ømhet (50%)
Hodepine (12%)
Tretthet (11%)
Utstrålende smerte fra behandlingsstedet (10%)
Svimmelhet (5%)
Kvalme (4%)
Varmefølelse i huden (2%)

Alvorligere komplikasjoner inntreffer veldig sjeldent.

1
2