Hva er informasjonskapsler? ( cookies)

Informasjonskapsler er filer som opprettes av nettsteder du besøker. Informasjonskapsler lagrer informasjon, for eksempel innstillingene dine eller profilinformasjonen din for et nettsted. Det finnes to typer informasjonskapsler:

  • Informasjonskapsler fra førstetilbydere opprettes av nettstedet som vises i adressefeltet.
  • Informasjonskapsler fra tredjeparter kommer fra andre nettsteder som har ting som annonser eller bilder innebygd på siden du besøker.

Ikke alle informasjonskapsler er dårlige. Informasjonskapsler kan for eksempel hjelpe et nettsted med å huske innstillingene du foretrekker, slik at de kan lastes inn når du kommer tilbake til nettstedet neste uke. Informasjonskapsler kan også hjelpe nettsteder med å huske hvor du befinner deg, slik at du kan få lokalt relevant innhold, som for eksempel været.

kiropraktorgruppen samler ikke cookies, men noen av våre tilleggs moduler samler cookies :
Google Analytics
Formål: Samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter og videre for å forbedre nettsiden. Cookiene samler kun informasjon som er anonym, derav antall besøkende på nettsiden, hvor besøkende kommer fra og hvilke sider de besøker.

Facebook
Formål: Samler informasjon om besøkende for å tilpasse markedsføring på Facebook. 
Cookie navn:  Facebook Connect, Facebook Custom Audience. Les mer om disse hos Facebook