Heimdal Kiropraktorsenter

Heimdal Kiropraktorsenter ble etablert i 1974 av kiropraktor Per Michelsen. Siden 2006 har kiropraktor Lars Jakob Sørelv vært en del av klinikken, og Sørelv overtok praksisen i 2023. Kiropraktor Magnus Sæther Grande jobber her 2 dager i uken. Vi er offentlig autoriserte kiropraktorer og medlemmer av Norsk Kiropraktorforening. Vi samarbeider med muskelterapeut Stian Michelsen, som driver sin egen praksis i våre lokaler.
 
Vi benytter alminnelige kiropraktiske teknikker i behandlingen av pasienter. En sentral del av behandlingen er også å gi målrettede øvelser, og vi gir råd og veileder om livsstil, mosjon og trening. Vi benytter også trykkbølgebehandling som et godt alternativ ved betennelsestilstander i ulike sener og muskler.

Klinikken ligger i de samme lokalene som ved etableringen, og vi har egen, fri parkering rett utenfor inngangen. Bussholdeplass "Peder Morsets vei" ligger 30m fra klinikken.

heimdallogo

Åpningstider:

man - tors kl 08.00 - 16.00
fredager kl 08.00 - 14.00

Besøksadresse:

Heimdal Kiropraktorsenter
Sivert Thonstads vei 11
7072 Heimdal

Veibeskrivelse på mobil

Lars Jakob Sørelv

Kiropraktor  

72 88 72 10

Timebestilling

Magnus Sæther Grande

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved mange av Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.

 

Sjekke med din behandler om din forsikring kan benyttes, da behandlerne har individuelle avtaler. OBS: Forsikringen skal være aktivert før første time.