Klepp Kiropraktikk og Fysioterapi

Klepp Kiropraktikk og Fysioterapi startet opp høsten 2009. Vi består i dag av 3 selvstendige terapeuter; Kiropraktor Terje Nesse, Fysioterapeut Ørjan Lie og Fysioterapeut Hanne Brattetveit. Terje har siden 1996 hatt kiropraktoklinikk på Klepp, Ørjan har jobbet som fysioterapeut siden 2001. I 2009 startet Terje og Ørjan Klepp kiropraktikk & fysioterapi sammen for å kunne utnytte kompetansen på tvers av yrke. Ny på laget fra høsten 2018 er Hanne Brattetveit. Hun er nylig utdannet fra Nederland. Med lang erfaring og nytt ungdommelig blod utfyller vi hverandre godt og ønsker å sammen kunne tilby pasienten den rette behandlingen.

Den tverrfaglige klinikken holder til midt i Klepp sentrum, og har gode parkeringsforhold rett utenfor klinikken. I tillegg til å være en familieklinikk, har vi jobbet lenge med idrettsskader, og er for tiden ansvarlige behandlere for Bryne FK damelag. Vi samarbeider også med blant annet Risa-konsernet.

I tillegg til å være medlem hos Norsk Kiropraktorforening, er vi en del av Kiropraktorgruppen som er Norges største i sitt slag.

Vårt nedslagsfelt og våre kunder er i hovedsak fra Jæren-regionen, Sandnes og Stavanger.

1218 1217 1216

logo klepp

Åpningstider:

0700-1600 mandag til torsdag og 0700- 1400 fredag

Besøksadresse:

Jærvegen 530, 4352 Kleppe

Veibeskrivelse på mobil

Terje Nesse

Ørjan Lie

Hanne Brattetveit

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved alle Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.

Om oss

Kiropraktorgruppen er en landsdekkende samling av autoriserte kiropraktorer. Alle med medlemskap i Norsk Kiropraktorforening.

kg logo hvit