Om Gruppen

Kiropraktorgruppen er en landsdekkende samling av autoriserte kiropraktorer, i alt 47 individuelle klinikker.

Dette er gjort for at du som pasient skal føle deg trygg og være sikret best mulig behandling for din smerte/plage. Vårt nettsted er til for å gi deg informasjon og kunnskap om ditt problem. Og for å sikre deg hvor enn du er i landet et trygt og riktig valg av godt utdannede og autoriserte behandlere. Medlemmene i kiropraktorgruppen har et tydelig fokus på etterutdanning og forskning.

Du kan kontakte oss med alle former for muskel- og leddplager i tillegg til en del nevrologiske plager, se problemområder. Det finnes flere behandlere for muskel- og skjelettplager deriblant naprapat, osteopat og akupunktur, men dette er ikke autorisert helsepersonell. I vår autorisasjon ligger det rettigheter for henvisning til røntgen og MR og sykemeldingsrett. Dette er din kvalitetssikring. 

Vi i kiropraktorgruppen er opptatt av å beskytte dine personopplysninger og vil til enhver tid behandle din informasjon med respekt. Når du bruker vår nettside eller bruker våre tjenester skal du føle deg trygg og ivaretatt. Les mer om personvern

Trenger du hjelp kontakt en av våre klinikker for profesjonell behandling.

 

Finn en klinikk nær deg

Har du helseforsikring?

Du kan med fordel benytte deg av din helseforsikring hos følgende forsikringsselskaper m.fl.
ved mange av Kiropraktorgruppen sine klinikker rundt om i landet.

 

Sjekke med din behandler om din forsikring kan benyttes, da behandlerne har individuelle avtaler. OBS: Forsikringen skal være aktivert før første time.