Vil du delta i et forskningsprosjekt på akutte nakkesmerter?

Kiropraktorgruppen søker nå deltakere til et landsomfattende forskningsprosjekt på akutte nakkesmerter i regi av Universitetet i Oslo og Ahus. Vi skal undersøke effekten av kiropraktisk manipulasjon, kiropraktisk sham-manipulasjon, Ibuprofen (NSAID) og placebo medisin for akutte nakkesmerter.

Vi ser etter pasienter med akutte nakkesmerter som kan tenke seg å delta i prosjektet.

Inklusjonskriterier:

  • Nakkesmerter som har oppstått i løpet av de siste 14 dagene
  • Du har ikke mottatt kiropraktorbehandling i løpet av de siste 3 månedene
  • Alder mellom 18 og 59 år

Prosjektet har tre trinn. Først gjennomgår vi noen spørsmål og en undersøkelse for å se om du kan inkluderes i studien, og deretter er det er behandlingsperiode på 14 dager. Avslutningsvis vil du følges opp over 24 uker med noen spørreskjemaer.

Nakkesmerter er en av de mest vanlige årsakene til langtidssykmelding og uføretrygd i Norge, og følgelig en stor belastning for den enkelte og samfunnet. Bli med å bidra for å tette kunnskapshull og forhåpentligvis bedre behandling og oppfølging av de med akutte nakkesmerter.

Deltagelse i denne studien er gratis og utføres hos 3 av våre klinikker:

Oslo Sentrum Maja Bjørnli 99 57 07 35 / helseisentrum@gmail.com

Stovner, Oslo Sze Yen Ho 22 10 31 53

Hokksund Melianie Bråthen 46 96 20 56 melanie@bbkiropraktor.no

Velkommen!