Kiropraktorgruppen Oslo Sentrum logo

Åpningstider

08.00-19.00 mandag til fredag
Helg etter avtale

Ring eller send SMS til 99570735 dersom du ikke komme gjennom på hovednummeret

Besøksaddresse:

Rådhusgata 32, 0151 Oslo

Priser:
Førstegangskonsultasjon: 610 kr
Oppfølgende timer: 610 kr
Trykkbølgebehandling: 660 kr
Student: 495 kr (fast pris)
(studentbevis må fremvises)

Intamuskulære nåler: +40kr
Treningsstrikk: 70 kr

Sykemelding: 120 kr
Henvisning: 120 kr

Kiropraktorgruppen Oslo Sentrum logo
Kiropraktorgruppen Oslo Sentrum

Kiropraktorgruppen Oslo Sentrum

Helse i Sentrum ble etablert i Oslo i 1985. Vi behandler tradisjonelle muskel-skjelettproblemer. I tillegg har vi lengst erfaring med trykkbølgebehandling i Norge. Vi startet opp med denne behandlingen i 2002 og det har blitt et viktig hjelpemiddel ved sene -og muskelproblemer.

Vi tilbyr:

Med andre ord, en variert tilnærming tilpasset den enkeltes behov og funksjonsnivå. Ett sett behandlingsprogram passer ikke alle, og vi streber etter å finne riktig vei for den enkelte.

Klinikken ligger sentralt til midt i Oslo sentrum med åpen og hyggelig beliggenhet ved Christiania Torv / Hansken. Du finner oss i 2 etg i Rådhusgata 32. Samme inngang som Kafe Skansen (det gule huset), inn døren til venstre og opp trappen.

NB! Vi tilbyr STUDENTRABATT: fastpris 495 kr.

FORSKNINGSPROSJEKT PÅ AKUTTE NAKKESMERTER


Helse i Sentrum med kiropraktor Maja Bjørnli er med som en av kiropraktorene i et forskningsprosjekt i regi av Akershus Universitetssykehus som skal undersøke effekten av kiropraktisk manipulasjon, kiropraktisk sham-manipulasjon, Ibuprofen (NSAID) og placebo medisin for akutte nakkesmerter.

Vi ser etter pasienter med akutte nakkesmerter som kan tenke seg å delta i prosjektet.

Inklusjonskriterier:

  • Nakkesmerter som har oppstått i løpet av de siste 14 dagene
  • Du har ikke mottatt kiropraktorbehandling i løpet av de siste 3 månedene
  • Alder mellom 18 og 59 år

Prosjektet har tre trinn. Først gjennomgår vi noen spørsmål og en undersøkelse for å se om du kan inkluderes i studien, og deretter er det er behandlingsperiode på 14 dager. Avslutningsvis vil du følges opp over 24 uker med noen spørreskjemaer.

Nakkesmerter er en av de mest vanlige årsakene til langtidssykmelding og uføretrygd i Norge, og følgelig en stor belastning for den enkelte og samfunnet. Bli med å bidra for å tette kunnskapshull og forhåpentligvis bedre behandling og oppfølging av de med akutte nakkesmerter.

Deltagelse i denne studien er gratis og for de som følges opp av Maja Bjørnli vil dette foregå etter avtale ved Kiropraktorgruppen avd Oslo.

Kontakt kiropraktor Maja Bjørnli på tlf: 99 57 07 35 / helseisentrum@gmail.com om du lurer på noe eller ønsker å delta.

Velkommen!