Åpningstider

Mandag – fredag fra 08-16.
Kveldstimer etter avtale.

Besøksaddresse:

Vestre Brugate 5, 3300 Hokksund, Norway

Veibeskrivelse på mobil

Bli Bedre Kiropraktorklinikk

Bli Bedre Kiropraktorklinikk

Du finner oss i 1. etasje i Kremmerhuset i Hokksund, rett ved siden av Nøstetangen fysikalske institutt og vis à vis Salong Chic. Det finnes gode parkeringsmuligheter rett utenfor inngangen. Plassene er merket med kiropraktor, fysioterapeut, osv.

Her jobber kiropraktor Melanie Bråthen med diagnostisering, behandling og forebygging av problemer i muskel- og skjelettsystemet. Hun behandler pasienter i alle aldersgrupper, også gravide. I tillegg til kiropraktisk behandling bruker hun trykkbølgebehandling, kinesiotaping og triggerpunktbehandling med nåler ved behov. Som offentlig godkjent kiropraktor har hun rett til å henvise til spesialist og bildediagnostikk, samt sykmelde inntil 12 uker.

Nyhet! Nå tilbyr vi også trykkbølgebehandling. Dette er en behandlingsmulighet for pasienter med musearm, forkalkninger i skulderledd, hopperkne, løperkne, hoftesmerter, plantar fascitt, osv.

FORSKNINGSPROSJEKT PÅ AKUTTE NAKKESMERTER

Bli Bedre Kiropraktorklinikk med kiropraktor Melanie Bråthen er med som en av kiropraktorene i et forskningsprosjekt i regi av Akershus Universitetssykehus som skal undersøke effekten av kiropraktisk manipulasjon, kiropraktisk sham-manipulasjon, Ibuprofen (NSAID) og placebo medisin for akutte nakkesmerter.

Vi ser etter pasienter med akutte nakkesmerter som kan tenke seg å delta i prosjektet.

Inklusjonskriterier:

  • Nakkesmerter som har oppstått i løpet av de siste 14 dagene
  • Du har ikke mottatt kiropraktorbehandling i løpet av de siste 6 månedene
  • Alder mellom 18 og 59 år

Prosjektet har tre trinn. Først gjennomgår vi noen spørsmål og en undersøkelse for å se om du kan inkluderes i studien, og deretter er det er behandlingsperiode på 14 dager. Avslutningsvis vil du følges opp over 24 uker med noen spørreskjemaer.

Nakkesmerter er en av de mest vanlige årsakene til langtidssykmelding og uføretrygd i Norge, og følgelig en stor belastning for den enkelte og samfunnet. Bli med å bidra for å tette kunnskapshull og forhåpentligvis bedre behandling og oppfølging av de med akutte nakkesmerter.

Deltagelse i denne studien er gratis og for de som følges opp av Melanie Bråthen vil dette foregå etter avtale ved Bli Bedre Kiropraktorklinikk.

Kontakt kiropraktor Melanie Bråthen på tlf: 46 96 20 56 / melanie@bbkiropraktor.no om du lurer på noe eller ønsker å delta.

Velkommen!