Vanylven Kiropraktorklinikk logo

Åpningstider

mandag-fredag, fra klokken 08.00-15.30

Besøksaddresse:

Saurdalsvegen 152, 6140 Syvde

Vanylven Kiropraktorklinikk logo
Vanylven Kiropraktorklinikk

Vanylven Kiropraktorklinikk

Vanylven Kiropraktorklinikk har holdt til i Vanylven kommune siden desember 2008, og består av kiropraktorene Henriette Svendsen og Sindre Brekke. Begge er utdannet ved Syddansk Universitet i Odense, og er medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Vi vektlegger personlig oppfølging samt kommunikasjon med pasientene og har et godt samarbeid med fysioterapeuter og leger/spesialisthelsetjeneste. I vår klinikk får alle pasienter en individuelt tilpasset vurdering. Etter behov anvendes et bredt spekter av behandlingsteknikker, både kiropraktisk manipulasjonsbehandling, triggerpunktsbehandling, nålebehandling, trykkbølgebehandling og instruksjon i spesifikk trening/uttøyning. Ved fotproblemer tilbys tilpasning av ortopediske innlegg-såler.

Kiropraktoren henviser til lege, spesialisthelsetjenesten på sykehusene, fysioterapeut og bildediagnostikk ved behov. Sykmeldingsrett i inntil 12 uker.

Vi tilstreber kort ventetid.

Klinikken har erfaring med idrettsutøvere på høyt nivå, og tilbyr behandling av pasienter i alle aldre, også spedbarn og gravide.

Medarbeidere