Besøksaddresse:

Karl Johans Gate 10
1706 Sarpsborg

post@sarpekiro.no

Priser:
Ny pasient: 830 kr
Behandling: 530 kr
Trykkbølge: 690 kr
Utvidet undersøkelse: 695 kr

Kiropraktorsenteret i Sarpsborg

Kiropraktorsenteret i Sarpsborg

Kiropraktorsenteret i Sarpsborg er den eldste klinikken i Sarpsborg etablert av kiropraktor Wenche Ramdahl helt tilbake i 1987. 

En stor pågang av pasienter i alle aldre, både spedbarn og eldre med nerve-, muskel- og skjelettplager, har ført til et godt tverrfaglig samarbeid med fastleger, tannleger og fysikalske institutter i Sarpsborg og omegn. Gjennom dette samarbeidet sørger vi for at pasienten er i fokus og vi finner den mest effektive behandlingsformen.

Vi har med årene oppnådd meget gode resultater og fornøyde pasienter.

Pasientens helse og velvære er i fokus, og blir også gitt gode råd innen trening, kosthold og øvelser.

Pasienter i alle aldre er velkommen hos oss.

BEDRIFTSAVTALE

Sykefraværet utgjør en stor kostnad for mange norske bedrifter. Nærmere 50% av sykemeldinger i Norge er muskel/skjelett relaterte. Nye tall fra SINTEF viser at en arbeidstaker med én ukes sykefravær koster en bedrift i snitt 13000 kroner.

Det betyr 2600 kroner per dag. Disse kostnadene inkluderer bl.a. sykepenger, vikar, overtidsarbeid administrative kostnader knyttet til sykefraværet.

Ønsker du å redusere sykefraværet og få mer fornøyde og opplagte medarbeidere? På Kiropraktorsenteret kan vi hjelpe dere gjennom tidlig intervensjon. Vi kan tilby behandling innen 48 timer, og henvise til røntgen/MR/CT/spesialist om nødvendig. Vi tilrettelegger for at den enkelte kan være i jobb eller komme tilbake til jobb så hurtig som mulig.

Forskning viser også at rask tilgang til undersøkelser og behandling for personer med akutte og subakutte ryggsmerter reduserer sykefraværet med 35 prosent (Spine, vol 30, nr. 11/2005, pp 1235-1241).

Kiropraktorsenteret har allerede bedriftsavtaler i Sarpsborg og omegn, som har gitt gode resultater.

Ta kontakt for en skreddersydd bedriftsavtale. Vi tilbyr også foredrag for bedrifter.

Medarbeidere
Wenche Ramdahl

Klinikkmedeier og kiropraktor – DC – MNKF
Thomas Dall

gestalt-terapeut
Rebecca Hillis

Kiropraktor